Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvskuggad

Jag borde ha sett det
från början, att ditt ansikte
var skuggat, alltid till hälften

alltid den skuggade halvan
bortvänd, var den farliga,
hård som järn och
oigenomtränglig

som de halvfärdiga husen
ena sidan målad och fin
den bortvända som ett skelett
resterna av civilisationen förfall

de finns över hela landet
utbredda sovstäder
vita, grå och utan mening
där sover överblivna
människor sin stilla sömn

vem är det som blivit över
när sorteringen skedde
kanske är det dina ögon
skuggan över ditt halva ansikte

jag finns på tvenne sidor




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-24 18:09



Bookmark and Share


  Nanna X
å hur jag gillar dina tre senaste. sån avklarnad sorg över kärleken. känner igen mig, tror jag förstår vad du menar med "halvskuggad".
2011-02-26

  Anya VIP
Med djup formar du en intressant text om dubbelheten. Gillar mycket!
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP