Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urtid

Djupa är livet urgröpningar.
Dagen en avlång väntan!

Dagen som en vacker
dröm av nattlik sömn.

Mina andetag är djupa
urgröpningar av tid.

Dagen en avlång väntan!
Dagen en avlång väntan!

Djupa är livet urgröpningar.

Tiden fattas mig;

jag är ur tid.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren