Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7.

Vänner
Vänner, som känner så det bränner

Åh, jag erkänner
Ibland det klämmer
Till och med skrämmer
Du instämmer,
denna jämmer

Då vi drämmer
Skämmer
Ränner
mellan inre städer och länder

Vi har världen i våra händer
Tar var dag,
en i sänder




Fri vers (Fri form) av Frida Lundgren
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Lundgren
Frida Lundgren