Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11.

Och med din villkorlösa välvilja står du beredd
med apelsin och skrynklig servett
från din ficka
Och jag har dina fräknar
Du säger,
vi har rött pigment, kort stubin
vi måste
Mätta skrovet




Fri vers av Frida Lundgren
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Lundgren
Frida Lundgren