Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10.

Ni vet att om
kärlek, impuls
Och er gästfrihet
tycks ni ha en hand
som räcker åt oss alla

Vi bildar ett kollektiv
högt ovan marken
Här uti trädets krona
är sikten fri

Här, får man göra
precis som man vill




Fri vers av Frida Lundgren
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-03-28 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Lundgren
Frida Lundgren