Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan det göra så ont när jag tappar något jag aldrig haft?

nu när allt börjar falla isär
nu när jag börjar tappa kontrollen

inser jag
att jag aldrig hade kontrollen

och det gör allt hundra gånger värre




Fri vers av BLACKBAG
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-02-22 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BLACKBAG