Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Ser man det på mig?
Ser man det i mina blickar?
Kanske på mina tårar?
Hör man det när jag pratar?

Om jag önskar det tillräckligt mycket?
Borde det inte bli sant då?

Älska mig.
Varje gång jag öppnar munnen vill jag bara skrika.
Älska mig.




Fri vers av BLACKBAG
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BLACKBAG