Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De få tio

Duktig, dålig

Underbar, underkänd

Viktig, överskådlig

Flera dar, utbränd

Krisartat, storartat

Mycket lata undviker karta

Briljerande underverk

Pulserande bärsärk

Inkasserat destruktiv

Åh, ångest utebliv




Fri vers av Arntzen
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-02-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arntzen
Arntzen