Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitstan

På tåget där jag flyger fram

Genom skogen och förbi alla villor

Jag tänker på min destination

Som är en skitstad i all sin prakt

Jag fick en påminnelse redan på perongen

Om vart jag är på väg

Det luktade skit när tåget rullade in

På perongen där jag och min kära stog

Vi höll om varandra och tog farväl

Innan jag gick in och tog en plats

Det luktar skit i tåget

Det luktar skit i hela jävla tåget

Tåget börjar rulla och odören hänger med

Stanken sätter sig först i näsan

Sen i halsen och i magen

Till sist når den skallen och det är då

Jag verkligen tar in det börjar hulka

Det stinker verkligen skit i hela det här jävla skittåget

De ropar ut i högtalaren

Nästa Köping

Det verkar som att tåget vet vart den är på väg

Jag må slippa skitlukten

Men fan inte skitstan




Prosa av Arntzen
Läst 127 gånger
Publicerad 2011-04-19 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arntzen
Arntzen