Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blond och så förbannat naiv

Jag trodde och hoppades,
hur kunde jag göra det

Gav av mig själv till ett
förbannat högt pris

Var beredd på att ge så
otroligt mycket mer

Nu har jag bara mina
oändliga tårar kvar

Och ett sårat hjärta som
aldrig blir helt igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-22 22:03



Bookmark and Share


  Fredric
tung ledsamhet, diktat på ett bra sätt...
2011-02-23

  Nikolai Jungsin VIP
besvikelsen känns levande..
2011-02-22

    Max Poisé
en text fylld av smärta och längtan!

Du målar orden väl Emme!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP