Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasetterad kärlek

Jag saknar intet!

Livet det har
jag i hjärtat.

Hennes andetag
är min älskade,

hon är alltet och
jag saknar intet.

Hennes hår är vackert
och under natten
vi älskar.

Jag älskar alltet!

Hon en fägring av
fasetterad kärlek.

Jag saknar intet,
för jag har dig;

och dina andetag
älskar jag som du;

älskar mig och
tidens andetag.

Kom du vackra
och följ med in
till trädgården
av liv;

mitt liv!

Följ mig som
du alltid gjort!

In i fägring och blom…

… kom och låt mig
fylla dig

med flor!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-22 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren