Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partikeln

I djupet av natten
svävade jag på svarta löv,

spillrorna av mig flöt åt olika
håll på livets röda ocean.

Dagen som kom var jag oberäknelig
och splittrad som en stock ved…

… livet expanderade och
jag krossades i vågen,

ty livet är starkare än mig.

Jag, enbart ett sandkorn av
tid i förhållande till livets fors.

Jag ett sandkorn
Ett korn
.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren