Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åh, vad ont det gör att förlora honom......


Du är begraven nu

 

 

När jag stod framför den vackra vita kistan
omgiven av blommor och hälsningar
till avsked
minnesbilder for förbi och jag insåg

 

Min enda trygghet
har nu tagits ifrån mig
Den enda förebild jag hade kvar
är borta

 

Du som såg
när jag sprang åt fel håll
Hejdade mina steg
ledde mig rätt



 

Du fanns alltid där
Även när du var långt borta
När jag ringde femtio mil hemifrån
"Snälla, jag vill komma hem"
Du hämtade mig



Du hittade mig alltid då jag försvann
Hjälpte mig att finna nya vägar
bättre och säkrare
för min egen skull

 


Nu är du borta
har lämnat mig kvar
känner mig så
ensam

 

Jag måste acceptera nu
du kommer inte tillbaka

 

Min själ smärtar
känner ångesten griper tag
vill inte släppa

 

Sorgen kommer följa mig
resten av mitt liv
Jag får lära mig
du kommer ju inte tillbaka

 

pappa....

 

 

Älskade pappa...




Övriga genrer av Ylvavirvla
Läst 1318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-25 20:09



Bookmark and Share


    Ms Field
Kärleksfullt och känslosamt!
2006-05-29

  yoyyo
stark text. känner att tårarna börjar rinna.
vill bara säga att väldigt bra skrivet
2006-04-07

    Keiju
Föregånde skribenter har redan sagt allt som kan sägas om denna texten, och jag kan inte mer än instämma med dem..
2006-04-04

    Agnieszka
smärtsamt att läsa om en sådan förlust, genast vill man säga något till tröst fast det skulle bara bli klyschor.

du uttrycker dig väl...
2006-02-18

    ej medlem längre
Känsloladdat och smärtsamt. Jag kan känna igen mig i din dikt - väldigt mycket.. Jag märkte inte hur jag höll andan tills jag läste sista orden "Älskade pappa..."
Vackert!
2006-02-16

  karamellen
En varm dikt där du i dina rader fångat stor kärlek och stor smärta...
En varm tanke och kram!
2006-02-10

  Zara VIP
Underbar dikt där du verkligen låter oss få dela din smärta. Den käns sann och inte det minsta tillgjord!

jag vet det gör ont, alla ska en gång försvinna. Men man måste minnas och känna en närhet även fast inte hudkontackten är möjlig längre. För han leve rju vidare i dig, i er som finns kvar.

Kram till dig, var stark.

/Z
2006-01-28

  Andreas A
Stark & gripande.

Den fick mina läppar att smaka salt.
2006-01-25

  mb74
mycket bra,gripande
han har det nog bra nu,han vakar säkert över dig.
jag tror att det finns något efter detta liv.
mycket bra skrivet:)
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla