Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsspråket

Jag gick med en vän
genom tidens pansar…
… snön yrde omkring oss.

I yrhättan möte vi två,
två vackra…

… min vän han log och
skratta för sig själv.

Han slog händerna
ihop och gled dem isär.

Funderingen stor,
men jag tror dem
lesbiska är.

Rätt underligt,
sa jag…

… vad bryr jag mig
vad dem är,

förutom medsystrar
av livets sfär.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-02-23 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren