Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslöshet

orden
virvlar runt
som i utkanten av en storm

försöker fånga
sätta samman
hitta sammanhang
styra
såra
hjälpa
förgöra

står i stormens öga

hjälplös




Fri vers av franz
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-23 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz