Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat försöker finna kraft

Talar till de som hänger utanför
mitt fönster, ser bara tre

Den brutala verkligheten möter
min bleka spegelbild

Molnen skingras och snart får
jag sällskap av många fler

Hjärtat försöker finna kraft och
fortsätta slå i jämn takt

Vet inte om de lyssnar men vill
tro att de gör det

Jag börjar räkna mina andetag
för att förstå att jag lever

Jo de hör nog mina tårar och
ord för de blinkar till svar

Det finns inte så mycket kvar
av mig, mer än smärtan

Stjärnorna känns så nära men
är så långt borta

Jag vill hålla ihop, hitta ny kraft
och möta morgondagen

De små glittrande pärlorna på
himlen sviker aldrig

Frågar mig hur jag ska lyckas och
ber de jag litar på om ett svar




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-23 21:25



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
fin, den talar till mig...
2011-02-25

    Niklas H
djup tanke bakom denna E. tycker den är riktigt riktigt bra med metaforer som kräver
läsarens närvaro. Snyggt!
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP