Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturkraft

Som vatten är jag som livet,
jag ger och jag får åter.

Kärleken i min blick den brinner som
tusen själars transcendenta styrkor.

Som jord är jag som livet,
jag ger och jag får åter.

Min lust är stark som livets andetag,
stark är mitt hjärtas hjärtslag.

Som luft är jag som livet,
jag ger och jag får åter.

Själen min är stark och kraften
jag ärvt från mina fäder.

Som eld är jag som livet,
jag ger och jag får åter.

Livet är en vacker fägring av
rikedomens sötma; frukter
och vackra blommor.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-02-23 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren