Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dem inte

Jag tänker inte höja blicken
mot himlen och viska de tre
små vackra orden

De orden som tillsammans
betyder mer än själva livet
och allt annat

Jag låtsas om som om jag
inte ser dem, de som alltid
blinkar till svar

Om jag låter bli att viska
kanske smärtan lindras
lite med tiden

Försöker låta bli att tänka
orden som handlar om det
finaste som finns

Kan jag glömma hur mycket
jag faktiskt älskar dig och bara
dig, ingen annan

Jag tror inte det...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-25 17:30



Bookmark and Share


    Max Poisé
En bitterljuv text som minner om den längtan vi alla har stundtals. Mycket bra skildrat och med ett underbart lästempo. Bra Emme!
2011-03-02

  Nikolai Jungsin VIP
besvikelse och längtan... hunger efter det där man är värd att få höra..
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP