Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelsen av dig

Strukturerar skapelsen
hon såg

mina ögon
oskyddade, i regnet

visste
att
man ej

får döma
kände

kärlek,
i kroppen,

tomhet, sanning
viskade,

snabbt visste vi båda
allt,

jag ser hennes läppar
smeker andetag,

tar på hennes hår
kysser varsamt,

hon är min nu
går sakta mot mitt hjärta,

rädslan dog
ersattes av vetskap,

betydelsen av dig
min ömhet visar,

allt
vill viska i ditt öra,

stanna i min famn
ty jag är kär,

visste ej
styrkan ,

såg
väntade,

formade allt
då jag ej såg klart,

tydligt framträder bilden av ditt ansikte
söta drag,

kyssa
som första gången,

leva i en dröm
livet är verkligt nu,

tog din oskuld nyligen,


du väntar

i mitt


hjärta




Fri vers av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-24 23:37



Bookmark and Share


  poetryGirl
söt
2011-02-25

  sulimaa
Den var vacker ...och hoppfull på något sätt
2011-02-25

  Ninananonia VIP
Wow! Så vacker!
:) Tycker mycket om din dikt :)
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth