Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstid

Tiden och jag är den samma
för när tiden slutar ticka, slutar jag.

Vattnet är som tiden,
det tar slut som livet.

Livet är som hydroxizinhydroklorid,
det gör att livet inte irriterar
allt för mycket och minskar
sinnets exaltation.

Som tiden tar allt slut i
alla fall för en stund,
några minuter

eller som för mig just
nu i några timmar;

förblir jag en skenbild
av en sovande livstid.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren