Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker förstå ...

Jag söker förstå
att ingen blomma
blommar för evigt.

Jag söker förstå
att ljus som tänds
en dag ska slockna.

Jag söker förstå,
medan jag önskar ...

att en ängel tagit emot dig,
att den på sina vingar dig nu bär.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-25 07:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det obegripliga, som vi aldrig kan omfatta med vårt förnuft . . .
Samtidigt när vi ett hopp . . .
Denna ambivalens, så mänsklig . . .
2011-03-06

    ej medlem längre
Vackert dikt!

"att en ängel tagit emot dig,
att den på sina vingar dig nu bär."

Det du skriver här ovan är jag övertygad om ...


@nn
2011-02-27

  Erik Hall
Mycket vackert!
2011-02-25

  erkki
Detta känns som vackra reflexioner efter en bortgången kär. Rubrik och text hänger väl ihop. Mycket fint komponerat. Bravo!
2011-02-25

  Hans Christian
Vacker och berörande text. En njutning att läsa.
2011-02-25

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att förstå.
Vackert formulerat.
2011-02-25

  thyra
Känslosamt vacker!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP