Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hade kärlek

en gång hade jag kärlek.

till en man.

den är borta.

rivremsor

riven till trasor, rivsår och
tidningspapper.

vått, som har torkat hänger
rivstriporna på väggarna.

det är det, det är det, slitet
så att texten nötts bort
till ödslighet, utplånad, uppluckrad.

jag är trött.våld.

har ödelagt kärleken. kärleken är ödelagd och intet

till en man. pyttsan.

dom tror dom.

att dom är nåt.

pyttsan. ensam blind och illaluktande.

ganska tjock. också.

jag ska virka ett sängöverkast. iallafall.

en katt. så slutar veckan.




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 16:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
underbar!!!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP