Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dörrarna

det var så jag tänkte göra
resa mig upp, utan eftertanke
öppna dörren och vandra ut

luften därute

lyfter vindarna mig på vägen
ingen ränsel att bära har jag
bara lättflyktigheter och torrgräs

solarna följer mig, tankarna är
nollställda som ickefilmer

går jag och längtar efter något
jag inte kan härbärgera i mitt nu

att leende inta världen





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-26 10:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jaaa, gillar den här, mycket!
2011-02-28

  Anya VIP
Jaa att leende inta världen önskar jag att jag kunde lite oftare. Fin text!
2011-02-27

  Monika A Mirsch VIP
ett leende i världen - nånting jag verkligen saknar -
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP