Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orört

oro vakar i natten
strör utopi runt aura
över sovande liv

fylls rums öga
vill blidka mörker
lämnar i vrån
det orörda

i den villfarelse
att det föll
inom ramen 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 18:38



Bookmark and Share


  aol
starkt bra skriftat
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP