Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramer

När den otäcka verkligheten

tränger sig allför nära inpå

spelar vi våra skådespel
skyler över rädslan med

dramer från overkligheten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-27 12:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jepp, paradoxalt nog, vi är komplicerade varelser vi människor. Snyggt!
2011-02-28

  Catharina Edin VIP
Ja, ofta, så -
Får en att tänka. Nej, jag vill ju inte tänka, hahaha

Bra, Ingela!
2011-02-27

  Anya VIP
Kloka sanna ord.
2011-02-27

    ej medlem längre
Bilden som pricken över iet
2011-02-27

    ej medlem längre
En kort Harold pinter-pjäs är detta
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP