Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joik

Löken smälter i kastrullen
förenas med andra ingredienser
till din njutning och glädje

Regnet
sipprar in i alla skrymslen
som ökensand.
Se
de fyra elementen
var och en med sin doft
sin röst sin sång

...vi känner igen dem
och vår färg förändras

Känn dagarnas doft
Var och en med sin plats
sin färg sin saga

En känsla av samhörighet
slår oss ibland

och vi lever fram
fastän vi aldrig föddes




Fri vers av albatross
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-12-14 22:04



Bookmark and Share


  Wretling
Ah älskar slutet !
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

albatross
albatross