Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig

Är du ledig för ett
samtal sa hon?

Alltid är jag ledig;
för dig.

Natten kom och
samtalet exalterade
i en het extas!

Vi språkade om livets
heta sidor och dess
djupa anal…

… vi skrattade och stojade
genom nattens futilitet!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-02-27 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren