Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten blir sång


Fylgia

I natten brinner mina ord
av fylgia och slagkraft…

… vattendroppar från molnen
faller på mina axlar.

Jag föds åter genom;

en vacker röst.

I natt mina ord av fylgia!

I natt svävar jag hinsides…

… till ett land där stillhet är evig.

I natt brinner fylgian av
människovänligheten.

I natt faller vattendropparna,
ner över helgonlikheten.

Skåda solen och se
bergens slagkraft…

… sjung med mig och
fall i evig dvala.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren