Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dej

Du ville bli sedd
Och jag såg dig


Du ville känna
Och jag strök sakta min hand på
Din hud


Du ville bli kysst
Då lade jag mitt finger försiktigt på din mun
Och sa: Varför vill du väcka kärleken?




Fri vers av Trazan
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-01 08:25



Bookmark and Share


  HelenaW
Gillar denna, särskilt den sista raden..
2012-08-19

  Zachrisdotter
det här tycker jag mycket om...
poetiska rader och ifrågasättande av kärlek,
som den uppenbarar sig. fint!
2012-06-22

  Trazan
Finns kärlek?
Och hur väcker man den då?

Vad är kärlek?

Är det bara en illussion?

Hur kan man tro och veta att den varar i evighet??
Dessa frågor kretsade inom mig när jag skrev de
här tankarna.
2011-05-01

  Junitvillingen
Vilket oväntat och berörande slut på din fina dikt! "Varför vill du väcka kärleken?"..........en fråga som kanske inte behöver något svar - eller...?
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan