Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldflickan jag såg ej att hoppas

Se guldet i mitt hår
lyser upp ett hjärta,

delad gryning
nya kyssar,

vacker själ
vilar djupt i mina tankar,

bortom döden lever drömmar sanna nu ikväll




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 23:55



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
gryningsvingars skimrande händer röres

vackert

tack
2011-03-03

  sulimaa
Vackert smeksamt...
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth