Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besinningslös skräck

Innovativ sammansvärjning rullar in;
in mellan hjärnans alla segment!

Jag faller bort i en svart modd!

Likt krypande skräck springer
mina ben ifrån mig om natten.

Tid för snö;

tid för död;

snö.

I min ändlösa inre
värld av krypande skräck!

Armar och tår;
tårar av svart modd
som evighetens lår.

Segmenten är tänder;

bitna i marken!

Förvirringen rullar in;
in mellan hjärnans
alla segment.

Inlåst känner
jag mig;

som i en dimhöljd:

ovisshet!

Ser du fågeln?

Ser du döden som;
hänger där på tå…

… fjäderlös död.

Ser du fågeln;
ser du mig där!

Hängandes i den blå;
skräcken.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-03-03 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren