Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min vän Gull-Maj som fyllde 23.


Brandgul

Kvinnan jag träffade, var du!
Du är vacker som livet.

I ditt bröst brinner en
vacker het låga och i
jorden växer en brandgul
ros av rosenröd sötma.

En strålande vind av
brandgul sötma
upplever jag;

i din närhet.

I din närhet brinner
din vackraste gåva;

godhjärtenheten!

Likt stjärnstoft är
din själ förevigad.

I det lilla växer det stora.

Livet i din blick är
uttrycksfullt!

Du är glädjen,
en vacker själ.

Inom dig pulserar livet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-03 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren