Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Du sitter på mitt huvud
Korp
Med dina mörka vingar
skymmer du min syn

Av din tyngd
sjunker jag




Fri vers av corvidae
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-03 05:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ruska av dig den

väl framförd känslobild
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

corvidae