Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Du talar om för mig
hur mycket mer jag är värd

Jag är en god människa

Jag hatar dig för de
tomma orden




Fri vers av corvidae
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-03 05:34



Bookmark and Share


  Rasehorn
Kort , men bra...talade till mig på nåt sätt.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

corvidae