Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli fri

Märkligt
att det kan vara så enkelt
att känna befrielse

Bara stå där tyst
och se allt klart

Höra de utnötta orden
och äntligen förstå




Fri vers av corvidae
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-04 05:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön känsla i infinning.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

corvidae