Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abilify

Ibland undrar jag om
sömnen är min drog…

… idag drömde jag att natten
var en dröm om dagen.

Vart tog livet vägen!

Vart tog vakenheten och den
ljuva uppmärksamheten…
… vägen!

Allt blev svart med Abilify.
Allt blev evig sömn.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-03-03 21:57



Bookmark and Share


  queenia
livet finns i drömmen och drömmen i livet... :)
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren