Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga kickar

Jag kan bara stimuleras
I vilda diskussioner
Jag är inte nöjd förrän
Jag får starka reaktioner

Jag kan bara känna värme
när den bränner mot huden
Jag kan bara känna närhet
som är intim och förbjuden

Jag upplever förälskelse
när den river upp mitt skinn
Kärlek är tre ord, sex
en flaska gin

Om jag penetreras
djupare än så
Kan känslan stanna kvar
kan kärleken bestå?



Jag ger dig min tillit
Slå mig, kyss mig, riv
Gör vad än som krävs
för att fylla mig med liv




Fri vers av Emma-Josefin
Läst 541 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-04 10:27



Bookmark and Share


  Emma-Josefin
Fan vad den här dikten kom tillbaka och sparkade mig i ansiktet.
2011-12-14

  Peter Olausson VIP
en sång om att livet måste kännas, på riktigt - så läser jag den, och håller med
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Josefin
Emma-Josefin