Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära

När jag ser dig är
jag ett med dig.

Din blick i min!

Kom min kära,
se och rör min själ.

Låt mig få höra dina andetag,
känna dig nära.

Krama om mig som
bara du kan!

Ge mig en kyss från dina läppar,
så jag kan möta dig med mina.

Låt mig känna din närhet.

När jag ser dig är
jag ett med dig.

Din blick i min!

Kom min kära,
se och rör min själ.

Låt mig få höra dina andetag,
känna dig nära.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren