Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluter mina ögon och hoppas på att allt ska vara över, eller att du är tillbaka MAMMa!

Jag slutar mina ögon som är fyllda med tårar i hopp om att… jag vet inte vad.
kanske att du ska vara här.
jag drömmer om dig ganska ofta och varenda gång njuter jag, njuter till 100 % varför? varför njuter jag bara? varför pratar jag inte, varför kramas vi inte, varför bara njuter jag?
Jag drömde att du satt mitt emot mig och jag lutade mitt huvud i handen och satt och log och tittade på dig.
allt är så ensamt och tråkit.
jag längtar efter att få träffa dig mamma!

www.ellenottnargard.blogg.se




Bunden vers av Ellen Ottnargård
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen Ottnargård
Ellen Ottnargård