Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett jobb, som man saknar efter direkt när man lämnat den!

jag har hittat mitt drömyrke!
Hudterapuet!
jag älskar det.
att träffa människor, närheten.
jag har praktiserat där i tre dagar, vill villbaka så fort jag lämnat plasten!
idag fick jag även reda på att, om jag klarar ett litet "prov" kommer jag få extrajobba&sommarjobb förmodligen!
JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!
Att det kan finnas såhär glada studer, fast jag inte har någon mamma.
men jag vet, du skulle ha varit SÅ stolt över mig!<3

www.ellenottnargard.blogg.se




Bunden vers av Ellen Ottnargård
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen Ottnargård
Ellen Ottnargård