Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag skulle du blivit 46 år älskade mamma!

saknaden tar över min vardag totalt. speciellt en dag som denna.
livet är ett stort svart hål.
ett liv utan dig trodde jag var meningslöst, men jag hade fel, det är VISSA dagar det är totalt meningslöst.

www.ellenottnargard.blogg.se




Bunden vers av Ellen Ottnargård
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 18:18



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Tack för en mycket angelägen text.

Detta är svårt att tala om. Att man kan mista sin mamma.

Många kan inte ens höra sådant därför att det omöjligen tar sig genom örats brandväggar.

Men mammor dör och det tål att tänka på.
Och världen kan också vändas upp och ner.
Men få vill tro det förrän det är för sent.
2011-03-30

  Zelogath
Jag beklagar, från djupet av mitt hjärta
Men hoppas att du kan tänka tillbaka med ett leende ändå
På din kära mamma
Och göra det till en glädjerik dag
Med många fina minnen
Även fast sorgen gör ont
Applåd och kram bjuder jag på
2011-03-30

  Hannah Norman
min mamma skulle ha blivit 44 för två dagar sen. känner igen mig i din text.
fint skriven
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Ottnargård
Ellen Ottnargård