Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros

Du sov
lade kudden på ditt huvud,

min kärlek
skottet brann av,

rök
tryckvåg,

örat ringer
metallsmak,

ångest
en ros planterade jag i din säng,

kärleken nådde aldrig ända fram




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-04 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth