Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlighet

De känslor jag har för dig min kära;
de är lika naturliga för mig,
som att andas den friska luften.

Att älska med din själ...
… en naturlighet!

De känslor som jag har för dig min kära;
de är lika naturliga som vattnet,
som sipprar ner i min hals.

Att älska med din själ…
… en naturlighet!

De känslor jag har för dig min kära;
de är lika naturliga som när solen lyser
på gröna blad och syre skapas.

Att älska med din själ…
… en naturlighet min kära!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren