Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en film

Jag såg en film igår…
… den var vacker.

Den var bra!

Den handlade om dig
och ditt hjärtas välbehag.

Jag såg en film;
den var bra.

Den handlade om livet;

Den handlade om
mig och dig i
välbehag.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren