Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ligga soffa


Ligga i soffan
Välsignade vardag 
Bara vila
Bara vara

Endast ljuset från akvariet
Endast porlet från pumpen
Titta på fiskarnas simmande
Katterna sover

Blunda & andas
Slagg & mörker
sjunker mot djupen
för att upplösas

Ljuset stiger till
medvetandet
Kontemplation
Släppa in Gud

Låta alla tankar 
komma & fara
Bara vara
Växa & läkas




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-05 15:39



Bookmark and Share


  queenia
slappnar av i din text... tack!
2011-03-06

  Janne
En sån avslappnande
text

"Bara vara"
2011-03-06

  Ninananonia VIP
Njutningsfullt! :)
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna