Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfärg

Hon stod där vid livets kam;
blottad med ryggtavlan
ut över havet.

Hon log när det blåa blandades med,
det gula från solen; hon log.

Med ryggtavlan ut mot havet,
målade jag hennes kontrast.

Jag målade hennes ansikte i;
röda nyanser och hjärtat
blått som havet.

Hon stod där vid livets kam
och jag målade hennes bröst gröna
av skönhet och hennes blygd violett.

Med ryggtavlan ut mot havet,
målade jag hennes livsfärger.

Jag målade hennes liv;

livsfärg.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 17:35



Bookmark and Share


  Veronic@
Vackert!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren