Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S a m t a l med GUD ( angående MYTER inom kristendomen )




- Du Gud!

- Ja Johan...

- Du... är det sant det där med Jesu uppståndelse, underverken...???

- Näe...

- Kan du inte inspirera någon profet att hävda det i någon ny "helig skrift"? Är Bibeln verkligen färdigskriven, eller Koranen, eller andra religioners heliga skrifter?

- Jomenvisst...

- Jag kan skriva, jag kan bli din profet! : )

- OK Johan, vi säjer så, tack för dina öron & hjälpande skrivhand!

- Jag tycker det är läskigt med alla illusioner & myter inom religionerna, & kanske speciellt inom kristendomen... att folk TROR på dom...!

- Ja... människan är en väldigt lättinfluerad varelse, & det blir nästan hypnotiskt när så många samlas kring en trosuppfattning.

- Det räcker väl med att leva efter Jesus budskap?

- Ja visst gör det...

- Harebra i helgen vännen!

- Detsamma detsamma!
& du Johan... SLÄPP detta med religion nu... & Lev.
Tänk inte så mycket.







Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 21:15



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
gillar!
2011-03-06

    Botox
Gud behöver inte uppståndelsen,
utan människor
2011-03-05

  Malin Olsson
haha, väldigt intressant. Det är fler än du som tänker så, jag är helt övertygad om det :)
2011-03-05

  Ninananonia VIP
Hi,hi!
Gillar dina tankar Johan :)
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna