Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå på gudstjänst hos Jehovas är inget fel, förstod inte hans rädsla... varför skulle jag döma honom bara för att han gick till dessa människor? Är kristen själv och jag dömer ingen, men det vet han redan... så kubisk situation...


Kristna vägar

Jag mötte min vän under gårdagen;
jag möte honom en bit på sanningens väg.

Han sa; att han varit ut på äventyr;
mött några vänner och ja så sant.

Men i orden till viss del en sanning
låg och till viss del en lögn av rädsla.

Jag mötte min vän under gårdagen;
jag möte han en bit på sanningens väg.

Han sa; att han varit ut på äventyr;
mött några vänner och ja så sant.

Men ärligt talat sa han:
jag var och mötte Jehova.

Jaha sa jag!
Varför denna osanningens väg?

Vad grundar du din rädsla på;
då jag inte dömer dig
för dina vägars tro.

Kristen du är
och kristen jag är.

Så varför denna osanning;
på kristna vägar?
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-03-06 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren