Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande gräs

Idag lyser solen och känslan av dig;
är som brinnande gräs.

Kylan är än bitande på utsidan av rummet
och natten ensam som ett pelarhelgon.

Dina varma händer saknar jag,
som dina varma andetag;
denna allt för kyliga dag.

Natten var intensiv som brinnande;
stearinljus som du älskar.

Natten den var med dig i sinnet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren