Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

 

Brustna kvistar söker träd
att vira in i skuggor från marken
för att för evigt rista in sina spår
där, i barken
medan små snöflingsbarn letar hem
som sakta smälter bort
då tiden här
blev dem allt för kort




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 487 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-06 19:02



Bookmark and Share


  ia VIP
så innerligt varmt
underbart
2011-03-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så spröd och finstämt vacker denna var.
2011-03-07

    svarta ängeln
Underbar.
2011-03-06

  Blåbäret
nedsmältande finstämt och skön rytm i din text
2011-03-06

  Ninananonia VIP
Söt dikt!
:)
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson